Termeni de utilizare

Acest site este proprietatea exclusiva a CITX Romania si a echipei eDemocratie.ro – denumiti in cele ce urmeaza promotori legali. De asemenea, orice informatie care este un produs al acestui site este proprietatea exclusiva a promotorului legal si nu poate fi reprodusa decat cu acordul nostru expres si cu mentiunea exacta a sursei de informare – ca ©www.eDemocratie.ro

Opiniile exprimate pe acest site apartin celor care le semneaza si nu sunt opiniile oficiale ale echipei eDemocratie.ro, ale CITX Romania, sau ale partnerilor nostri.

Acest contract facut cu utilizatorii nostri nu incumba nici o responsabilitatea asupra partenerilor nostri legali si priveste exclusiv promotorii legali ai site-ului www.eDemocratie.ro.

I. Scopul acestui site 

eDemocratie.ro isi propune sa contribuie la intelegerea, propagarea si implementarea conceptelor de e-democratie si guvernare electronica in Romania.

Acest lucru va conduce la cresterea transparentei si eficientei administratiei publice, pe de o parte si la imbunatatirea accesului cetateanului la informatiile, deliberarile si serviciile publice, pe de alta parte.

 

II. Termeni legali de utilizare

1. Despre aplicatiile si serviciile oferite

Aplicatiile si serviciile oferite pe acest site sunt total gratuite. Orice comercializare de catre terte persoane, fizice sau juridice, a aplicatiilor oferite de noi precum si copierea si/sau modificarea surselor de programare si oferirea lor in alta foma sau sub alta denumire este interzisa. Drepturile promotorilor legali asupra acestui site sunt aparate prin lege. Promotorii legali ai acestui site si rezerva dreptul de a modifica aplicatiile pe care le ofera pe acest site, oricand si fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

In legatura cu informatiile oferite pe acest site in diverse forme, promotorii legali ai acestui site nu isi asuma responsabilitatea informatiilor preluate din fluxul media, situri web, birouri de presa partide etc. De asemenea orice text publicat pe acest site, implica exclusiv responsabilitatea autorului sau.

Linkurile oferite de catre noi in diferite sectiuni ale site-ului sunt de asemenea pur orientative si nu incumba cu nimic responsabilitea noastra privind informatiile publicate pe respectivele site-uri sau disponibilitatea lor. Un link este conturat in mod deosebit [prin transformarea cursorul care va indica existenta link-ului]. Urmarirea unui link nu genereaza o pagina de notificare si veti fi purtat direct catre site-ul respectiv. Un semn ca nu mai sunteti pe site-ul nostru este disparitia headerului eDemocratie.ro.

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru parerile publicate de dumneavoastra pe aplicatia de forum si ne rezervam dreptul de a inlatura comentariile individuale sau polemicile pe care le consideram ca aducand prejudicii de orice natura unor persoane sau institutii sau ca fiind neproductive si in opozitie cu scopurile declarate ale acestui site.

2. Publicitatea pe site 

Promotorii acestui site dispun de spatiu de reclama pentru firmele/institutiile interesate sa isi faca astfel reclama. Pentru a cunoaste termenii acestui serviciu va rugam sa ne contactati la email: info@eDemocratie.ro. Ne declinam orice raspundere in legatura cu serviciile oferite de catre entitatile juridice care isi promoveaza imaginea si produsele/serviciile pe site-ul nostru si ne declaram impotriva publicitatii negative si oricaror alte actiuni cu rolul de denigrare a concurentei si de deformare a realitatii.

III. Politica de copyright© 

1. eDemocratie.ro este un DNS proprietate exclusiva a promotorilor sai legali.

2. Orice informatie care este un produs al acestui site si a oricaror aplicatii ale sale este proprietatea exclusiva a promotorilor legali si nu poate fi reprodusa decat cu acordul nostru expres si cu mentiunea exacta a sursei de informatie – ca ©www.eDemocratie.ro

 

IV. Acceptarea de care utilizator a termenilor legali de utilizare

Folosirea aplicatiilor oferite de catre acest site presupune cunoasterea prezentului contract. In aceste conditii, suntem exonerati de orice pierdere materiala sau morala care s-ar putea produce din necunoasterea termenilor acestui contract.

Da, sunt de acord, ca utilizator, cu acest contract si ma angajez ca in decursul folosirii acestui site sa respect termenii de utilizare mai sus mentionati, legile romane in vigoare referitoare la dreptul la libera exprimare, incriminarea infractiunilor morale contra persoanei precum si alte prevederi legale corespunzatoare.

 

Copyright eDemocratie.ro 2001-2003
Despre noi  |  Declaratii de presa  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Contact