Pentru propuneri de parteneriate, va rugam sa ne contactati pe adresa:

info@edemocratie.ro

 


RDS
- asigura hosting-ul si mail serverul pentru eDemocratie.ro

 

Romania Data Systems (RDS) este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de Internet si comunicatii de date la nivel national. RDS face parte din grupul RCS&RDS care ofera servicii complete de telecomunicatii la peste 700.000 de clienti. Serviciile RDS sunt disponibile pe infrastructuri performante de fibra optica, cablu coaxial si wireless. RDS are peste 4.000 de clienti de serviciil broadband si cei peste 50.000 de clienti dial-up si acoperire nationala. RDS are puncte de prezenta Ón 6 capitale europene: Londra, Paris, Milano, Frankfurt, Amsterdam si Budapesta.


DC Communication a sprijinit proiectul eDemocratie.ro inca din primul an, cand a fost organizat primul seminar de democratie on-line si guvernare electronica. De atunci, colaborarea s-a extins si astfel echipa eDemocratie.ro are acum un sediu nou si acces internet.

DC Communication este unul dintre pionierii PR-ului si comunicarii in Romania. Cu peste sapte ani de experienta, DC Communication a devenit unul dintre liderii de piata datorita eficientei cu care atinge obiectivele stabilite in acord cu clientii sai. Serviciile oferite de DC Communication acopera o gama larga de teme: cercetare, analize, elaborare de strategii, relatii cu mass-media, monitorizare, organizare de evenimente, suport multimedia, e-PR, crisis management, concept si realizarea grafica.


Phare Europa - eDemocratie.ro a inceput sa fie dezvoltat in ianuarie 2001 ca un proiect finantat in cadrul programului Phare Europa.

Programul sprijina, direct, activitati care contribuie la procesul de integrare a Romaniei, pe baza de micro-proiecte complementare ale unor programe PHARE.  Programul "Europa" finanteaza microproiecte menite sa mareasca vizibilitatea activitatilor Uniunii Europene in Romania, gradul de constientizare publica a aspectelor legate de integrarea europeana, precum si sa contribuie la procesul de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana.

 

Copyright eDemocratie.ro 2001-2003
Despre noi  |  Declaratii de presa  |  Termeni de utilizare  |  Politica de confidentialitate  |  Contact